UNF Fysik Camp 2021

Universitetsfysik i sommerferien 2019

- af Tobias William Jensen Jarrett d. 11. januar 2019

Fysik Camp er tilbage

44 gymnasieelever går i de store danske fysikeres fodspor, når de bruger en uge af deres sommerferie, hvor de fordyber sig i alt fra kvantemekanikkens verden til universets mysterier. Arrangementet, Fysik Camp 2019, afholdes d. 20 juli 2019 - 27 juli 2019 af frivillige fra Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF), og har til formål at formidle spændende universitetsfysik til engagerede unge.

Fysik på universitetsniveau

Fysik Camp 2019 henvender sig til gymnasieelever med en brændende interesse for fysik og naturvidenskab. Undervisningen kommer både til at indeholde spændende forelæsninger, teoretiske øvelser og praktiske forsøg, og frivillige universitetsstuderende vil sørge for, at samtlige deltagere bliver fagligt udfordret og får mest muligt ud af campen.

Socialt samvær med fysikken som omdrejningspunkt

Selvom det faglige og fordybelsen i fysikken fylder meget på campen, så er der også fokus på det sociale. Fysik Camp giver deltagerne mulighed for at være sammen med andre engagerede unge fra hele landet, der alle deler samme interesse for fysik og naturvidenskab. Vi sørger for at alle, såvel deltagere som arrangører, bliver rystet godt sammen, da hele ugen også er fyldt med sjove og hyggelige sociale aktiviteter. Samtlige deltagere kan se frem til at knytte nye venskaber med deres potentielle fremtidige studiekammerater.

Venlige hilsner,
koordinator teamet: Nana Ginnerup & Victoria Inselmann