UNF Fysik Camp 2021

Planer for corona håndtering under fysik camp 2021

- af Mikkel Møller Mødekjær d. 03. april 2021

2020 var et mærkværdigt år for alle, men UNF fysik camp arrangører har ikke sovet under den lange nedlukning. Ligesom årene før, planlægger vi stadig at afholde en fysik camp til sommeren, og planlægger så godt som vi kan, at tage hensyn til de mulige restriktioner der vil være til den tid.

Først og fremmest, er campen flyttet til senere på sommeren, i håbet om, at en så stor del af befolkningen (og forhåbentlig deltagere og arrangører) kan nå at blive vaccineret før starten af fysik camp.

Udover dette, planlægger vi sammen med UNF DK for andre restriktioner såsom begrænsninger på deltagere, aktiviteter, undervisning eller overnatning. Vi er parate på de fleste problemer som kunne komme, så man kan roligt lægge sin ansøgning som man plejer. Det har ikke været et nemt år på nogen måde, og i UNF fysik camp har vi også haft vores egne udfordringer at håndtere, men vi håber at se både deltagere og arrangører til en hyggelig, lærig, måske andereldes, og ikke mindst, spændende UNF fysik camp 2021