UNF Fysik Camp 2023

Om Fysik Camp 2023

Fysik Camp er tilbage

50 gymnasieelever går i de store danske fysikeres fodspor, når de bruger en uge af deres sommerferie, hvor de fordyber sig i alt fra kvantemekanikkens verden til universets mysterier. Fysik Camp 2023, afholdes d. 08. Juli til 15. Juli 2023 af frivillige fra Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF), og har til formål at formidle spændende universitetsfysik til engagerede unge.

Deltagerne under den spændende undervisning

Den spændende undervisning (Foto: UNF)

Fysik på universitetsniveau

Fysik Camp henvender sig til gymnasieelever med en brændende interesse for fysik og naturvidenskab. Undervisningen kommer både til at indeholde spændende forelæsninger, teoretiske øvelser og praktiske forsøg, og frivillige universitetsstuderende vil sørge for, at samtlige deltagere bliver fagligt udfordret og får mest muligt ud af campen.


Socialt samvær med fysikken som omdrejningspunkt

Selvom det faglige og fordybelsen i fysikken fylder meget på campen, så er der også fokus på det sociale. Fysik Camp giver deltagerne mulighed for at være sammen med andre engagerede unge fra hele landet, der alle deler samme interesse for fysik og naturvidenskab. Vi sørger for at alle, såvel deltagere som arrangører, bliver rystet godt sammen, da hele ugen også er fyldt med sjove og hyggelige sociale aktiviteter. Samtlige deltagere kan se frem til at knytte nye venskaber med deres potentielle fremtidige studiekammerater.

Denne side er sidst opdateret d. 1. januar 2023 af BASH