UNF Fysik Camp 2018

Bliv vant til kvant!

Praktisk Information

Hvem kan deltage?

Alle der er i gang med en gymnasial uddannelse kan deltage i UNF Fysik Camp 2019. Det inkluderer også hvis du starter på en gymnasial uddannelse efter sommerferien, eller hvis du stopper lige før sommerferien.

Tid og sted

Fysik Camp ligger i år fra den 20. til 27. juli, og kommer til at foregå på Insitutet for Fysik og Astronomi på Aarhus Universitet.

Pris

For at deltage på Fysik Camp 2019 kræves der betaling af deltagergebyret på 425 kr.* Dette er inklusiv kost, logi og en UNF rygsæk fyldt med gode ting og sager.

Det påkræves dog, at du er medlem af en UNF lokalforening, for at kunne deltage. Hvis du ikke er det, bliver du automatisk meldt ind i din nærmeste lokalforening, som deltager på campen. Et medlemsskab koster 75 kr. og dermed bliver prisen for deltagelse på campen i alt 500 kr.

Transport

Hvis dine udgifter til transport overstiger 200 kr, dækker UNF det overstigende beløb, forudsat at du rejser fra et sted i Danmark og anvender den billigste transportmetode, hvilket i praksis vil sige tog eller bus.

Det vil derfor max. koste dig 700 kr. at deltage på Fysik Camp, inklusiv transport, deltagergebyr, kost og logi. Dette kan vi takke vores sponsorer og samarbejdspartnere for, da de er med til at dække resten af udgifterne.

Ugens program

Faglige emner

Fysik Camp 2019 byder på et spændende fagligt program med mange forskellige emner inden for fysikkens verden. Undervisningen vil både være teoretisk og praktisk orienteret, og altid med fokus på hvordan fysik spiller en fundamental rolle i vores forståelse af verden. Campen har intet mindre end 6 emner på det faglige program, heraf 2 hovedemner og 4 valgemner, så der er noget for enhver smag. Læs mere om det faglige program her.

Socialt Program

På UNF's sommerskoler skal du ikke være bange for at føle dig udenfor - hverken fordi du er en nørd eller fordi du ikke er det. Den sociale del af campen fylder mindst lige så meget som den faglige del, og efter at have spist, sovet og opholdt dig sammen med de 44 andre unge med de samme interesser som dig selv i en hel uge, vil du næsten med garanti have fået adskillige nye venner og bekendtskaber.

Efter ankomst arrangerer vi forskellige ryste-sammen-aktiviteter, så alle kender hinanden, inden vi går i gang med undervisningen. Derudover vil der være forskellige aktiviteter om eftermiddagen/aftenen i løbet af ugen. Du kan læse videre om det sociale program her.

Denne side er sidst opdateret d. 24. november 2018 af TOBS

Medlem af UNF

Som medlem af UNF får du adgang til alle de spændende foredrag, studieture og workshops i din lokalforneing - hele året rundt.

Medlemskabet gælder i den måned du er på ScienceCamp og 11 måneder frem. Læs mere om de forskellige lokalforeninger og deres aktiviterter her.

UNF Lokalforeninger

Find din lokalforening:

UNF København

UNF Aalborg

UNF Aarhus

UNF Odense

Hvem er vi?

Du kan læse mere om Ungdommens Naturvidenskabelige Forening her.

Baggrundsbillede: NASA/Ames/SETI Institute/JPL-Caltech (www.jpl.nasa.gov)