UNF Fysik Camp 2023

Praktisk Information

Hvem kan deltage?

Alle der er i gang med en gymnasial uddannelse kan deltage i UNF Fysik Camp. Det inkluderer også hvis du starter på en gymnasial uddannelse efter sommerferien, eller hvis du stopper lige før sommerferien. På campen er der i år 50 Deltagere, så du har rig mulighed for at få nye venner!

Tid og sted

Fysik Camp ligger i år fra den 08. juli til 15. juli , og kommer til at foregå på selveste Århus Universitet.

Transport

UNF refunderer med glæde dine transportudgifter til- og fra Camp ligemeget hvor i Danmark du bor. Derfor skal du ikke tænke over om det kan betale sig at tage toget hele vejen til Aarhus, for det eneste det koster dig, er tiden du bruger på det.

Du skal lægge ud for din billet og huske at gemme den sammen med kvitteringen. Under campen vil deltagerne blive hjulpet med at udfylde bilagsformularer, så vi er sikre på at alle får sine transportpenge tilbage.


embedding google map in website

Pris

Helt nyt for i år er chancen for at komme med på campen for blot 250 kr. Melder du dig til inden den 1. marts, får du nemlig early bird prisen. Efterfølgende koster der 500 kr. Dette er inklusiv kost, logi, en UNF rygsæk fyldt med gode ting og sager og et medlemskab til en UNF lokalforening, hvis du ikke allerede er medlem.

Ugens program

Faglige emner

Fysik Camp byder på et spændende fagligt program med mange forskellige emner inden for fysikkens verden. Undervisningen vil både være teoretisk og praktisk orienteret, og altid med fokus på hvordan fysik spiller en fundamental rolle i vores forståelse af verden. Der er noget for enhver smag. Læs mere om det faglige program her.

Socialt Program

På UNF's sommerskoler skal du ikke være bange for at føle dig udenfor - hverken fordi du er en nørd eller fordi du ikke er det. Den sociale del af campen fylder mindst lige så meget som den faglige del, og efter at have spist, sovet og opholdt dig sammen med de 50 andre unge med de samme interesser som dig selv i en hel uge, vil du næsten med garanti have fået adskillige nye venner og bekendtskaber.

Efter ankomst arrangerer vi forskellige ryste-sammen-aktiviteter, så alle kender hinanden, inden vi går i gang med undervisningen. Derudover vil der være forskellige aktiviteter om eftermiddagen/aftenen i løbet af ugen. Du kan læse videre om det sociale program her.

Denne side er sidst opdateret d. 1. januar 2023 af BASH

Medlem af UNF

Som medlem af UNF får du adgang til alle de spændende foredrag, studieture og workshops i din lokalforneing - hele året rundt.

Medlemskabet gælder i den måned du er på ScienceCamp og 11 måneder frem. Læs mere om de forskellige lokalforeninger og deres aktiviterter her.

Hvem er vi?

Du kan læse mere om Ungdommens Naturvidenskabelige Forening her.