UNF Fysik Camp 2018

Bliv vant til kvant!

Nyheder

UNIVERSITETSFYSIK I SOMMERFERIEN
21. december 2017

Fysik Camp er tilbage

44 gymnasieelever går i de store danske fysikeres fodspor, når de bruger en uge af deres sommerferie på Aarhus universitet, hvor de fordyber sig i alt fra kvantemekanikkens verden til universets mysterier. Arrangementet, Fysik Camp 2018, afholdes af frivillige fra Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF), og har til formål at formidle spændende universitetsfysik til engagerede unge.

Institut for Fysik og Astronomi ved Aarhus Universitet kommer til at summe af energi og aktivitet, når 44 engagerede gymnasieelever d. 14 juli indtager både laboratorier og auditorier når UNF Fysik Camp 2018 løber af stablen.

Fysik på universitetsniveau

Fysik Camp 2018 henvender sig til gymnasieelever med en brændende interesse for fysik og naturvidenskab. Undervisningen kommer både til at indeholde spændende forelæsninger, teoretiske øvelser og praktiske forsøg i de veludstyrede laboratorier på Institut for Fysik og Astronomi, og frivillige universitetsstuderende vil sørge for, at samtlige deltagere bliver fagligt udfordret og får mest muligt ud af campen.

Socialt samvær med fysikken som omdrejningspunkt

Selvom det faglige og fordybelsen i fysikken fylder meget på campen, så er der også fokus på det sociale. Fysik Camp giver deltagerne mulighed for at være sammen med andre engagerede unge fra hele landet, der alle deler samme interesse for fysik og naturvidenskab. Vi sørger for at alle, såvel deltagere som arrangører, bliver rystet godt sammen, da hele ugen også er fyldt med sjove og hyggelige sociale aktiviteter. Samtlige deltagere kan se frem til at knytte nye venskaber med deres potentielle fremtidige studiekammerater.

Venlige hilsner,
Dorte Thrige Plauborg

Læs mere

Baggrundsbillede: NASA/Ames/SETI Institute/JPL-Caltech (www.jpl.nasa.gov)